Sanoste

Sanoste

Tavoitteenamme on tuoda iloa ja hyvinvointia senioreille

Sanoste on suomalainen yritys, jonka omistajilla ja henkilökunnalla on erityisen vahva ja monipuolinen osaaminen liittyen sekä ikääntyneille tarjottaviin palveluihin että digitaalisten palveluiden tuottamiseen.

Sanosteen toiminnan mahdollistaa kehittämämme uudenlainen ja ainutlaatuinen palvelu-alusta, joka yhdistää palveluntuottajat ja asiakkaat. Helppokäyttöisen alustan avulla voidaan tarjota monipuolisia ja asiakaslähtöisiä harrastuksia ikääntyneiden hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Alusta mahdollistaa myös liiketoiminnan skaalautuvuuden. Sekä palveluntuottajien että loppukäyttäjien määrä voi kasvaa kuinka suureksi tahansa.

Ensisijainen kohderyhmämme on kotona asuvat seniorit sekä hoivakodit ja palvelukeskukset, mutta digitaaliset palvelut soveltuvat myös muille sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasryhmille, esimerkiksi lastensuojeluun, laitospalveluihin, vammaisten palveluihin sekä mielenterveyskuntoutukseen ja päihdehuoltoon.

TYÖTÄMME OHJAA

Asiakkaidemme elämäntilanteen ymmärrys

Haluamme edistää senioreiden mahdollisuuksia ikääntyä arvokkaasti ja osana omaa yhteisöään. Laajasta valikoimastamme seniori voi valita juuri sellaisia harrastuksia, jotka vastaavat hänen omia tarpeitaan ja mieltymyksiään.

Käyttäjäystävällisyys

Harrastusten helppokäyttöisyys ja hyvä asiakaskokemus ovat toimintamme ytimessä. Kehitämme palveluitamme yhdessä käyttäjiemme kanssa ja olemme avoimia niin ruusuille, risuille kuin kehitysehdotuksillekin.

Luottamuksellisuus

Tietoturva ja yksityisyyden suoja ovat meille erittäin tärkeitä. Seniori näkee ja kuulee vain palveluntuottajan eikä muita osallistujia.

MOTTOMME

Ikäihmisillä on oikeus nauttia mieluisista ja monipuolisista harrastuksista –
helposti ja turvallisesti!