Sanoste

Sanoste on suomalainen yritys, jonka omistajilla ja henkilökunnalla on erityisen vahva ja monipuolinen osaaminen liittyen sekä ikääntyneille tarjottaviin palveluihin että digitaalisten palveluiden tuottamiseen. Tavoitteenamme on tuoda iloa ja hyvinvointia ikääntyneille.

Sanosteen toiminnan mahdollistaa kehittämämme uudenlainen ja ainutlaatuinen palvelu-alusta, joka yhdistää hajallaan olevat palveluntuottajat ja asiakkaat. Helppokäyttöisen alustan avulla voidaan ikääntyneiden hyvinvoinnin ylläpitämiseksi tarjota monipuolisia ja asiakaslähtöisiä palveluja.

Alusta mahdollistaa myös liiketoiminnan skaalautuvuuden. Sekä palveluntuottajien että loppukäyttäjien määrä voi kasvaa kuinka suureksi tahansa.

Ensisijainen kohderyhmämme on kotona asuvat seniorit sekä hoivakodit ja palvelukeskukset, mutta digitaaliset palvelut soveltuvat myös muille sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasryhmille, esimerkiksi lastensuojeluun, laitospalveluihin, vammaisten palveluihin sekä mielenterveyskuntoutukseen ja päihdehuoltoon.

TYÖTÄMME OHJAA

Asiakkaidemme elämäntilanteen ymmärrys

Haluamme edistää ikääntyneen mahdollisuuksia vanheta arvokkaasti ja osana omaa yhteisöään. Hän voi valita palveluvalikoimastamme juuri sellaisia palveluita, jotka parhaiten vastaavat hänen omia tarpeitaan ja mieltymyksiään ja siten kohottaa hänen toimintakykyänsä. Jokaisella on oikeus hyvään ikääntymiseen.

Käyttäjäystävällisyys

Palveluidemme helppokäyttöisyys ja hyvä asiakaskokemus ovat toimintamme ytimessä. Kehitämme palveluitamme yhdessä käyttäjiemme kanssa ja olemme avoimia niin ruusuille, risuille kuin kehitysehdotuksillekin.

Luottamuksellisuus

Tietoturva ja yksityisyyden suoja ovat meille erittäin tärkeitä. Ikääntynyt näkee ja kuulee vain palveluntuottajan eikä muita osallistujia.

Tilaa Sanosteen uutiskirje

Saat tuoreimmat kuulumiset sähköpostiisi!

MOTTOMME

Ikääntyneellä on oikeus nauttia mieluisista ja monipuolisista palveluista – turvallisesti!

Tilaa Sanosteen uutiskirje

Saat tuoreimmat kuulumiset sähköpostiisi!