Sanoste-sovellus saatavilla tablettilaitteisiin

Välitämme kuntouttavia ja virkistäviä palveluja – tuolijumppaa, asahia, laulutuokioita

Sanoste-sovelluksen avulla voit nauttia ammattilaisten toteuttamista palveluista omalla tablettilaitteellasi missä tahansa oletkin.

Mikä on Sanoste-sovellus?

Sovelluksemme on maailman ensimmäinen senioreiden kanssa kehitetty ja senioreille suunniteltu sovellus. Sen avulla voit osallistua kotiin välitettäviin palveluihin vaivattomasti omalla tablettilaitteellasi.

Joulun kauneimmat joululaulut, palvelut kotiin, senioreille, laulutuokio

Missä tablettilaitteissa sovellus toimii?

Sovellus toimii iOS- ja Android -tablettilaitteissa. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Millaisiin palveluihin voit osallistua sovelluksen kautta?

Sovelluksen avulla voit osallistua kuntouttaviin ja virkistäviin palveluihin. Etäpalvelut ovat kuin mitä tahansa ammattilaisen toteuttamia palveluja, mutta ne välitetään kuvapuheluna tablettilaitteeseen sen sijaan, että ohjaaja ja osallistuja ovat läsnä samassa tilassa.

Palvelun aikana kuulet ja näet ohjaajan tablettilaitteen ruudulta ja hän kuulee ja näkee sinut. Ohjaaja opastaa ja motivoi sinua palvelun aikana. Palvelut eivät ole videoita.

Kuntouttavat ja virkistävät palvelut kotiin verkkokaupasta

Tuolijumppaa

Jumppaa fysioterapeutin ohjauksessa. Palvelun tavoitteena on lisätä liikkuvuutta sekä pitää isot lihaset vahvoina ja toimintakykyisinä. Mukaansa tempaava musiikki tekee jumppaamisesta hauskaa.

Joululaulut, palveluja kotiin, senioreille, laulutuokio, laulunopetus

Kevätlaulut

Lauletaan harmonikan säestyksellä yhdessä ammattimuusikon kanssa suomalaisia kevätlauluja. Vuorovaikutteinen lauluhetki kohottaa mielialaa sekä aktivoi koko kehoa.

Luentoja hyvinvoinnista, palveluja kotiin, senioreille

Luentoja hyvinvoinnista

Tule mukaan hyvinvoinnin, onnellisuuden ja läsnäolon kurssille. Kurssilla on luento-osuuksia, harjoituksia ja pieniä tehtäviä. Jokainen osallistuja myös itse luo itselleen omaa viikkoa rytmittävän ohjelman.

Luentoja kivunhoidosta

Luennolla kuulet kattavasti kivun hoidosta ja saat valmiuksia kivun arviointiin ja itsehoitoon. Luennoitsijana kivunhoidon asiantuntija ja lymfaterapeutti.

Geriatrin kyselytuokioita, senioreille, palveluja kotiin, kysy geriatrilta

Geriatrin kyselytuokioita

Iäkkäiden sairauksien erikoislääkäri vastaa mm. osteoporoosiin, sydänsairauksiin, hoitotahtoon ja lääkehoitoon liittyviin kysymyksiin.

Kuka voi käyttää palvelua?

Palvelut on tarkoitettu kaikille kuntouttavista ja virkistävistä palveluista kiinnostuneille. Mitään ikärajaa palveluun osallistumiseen ei ole. Palvelut on suunniteltu siten, että jokainen  pystyy tekemään niitä kuntonsa mukaan. Tällä hetkellä kaikki palvelumme ovat suomenkielisiä.

Kaipaatko lisää ohjelmaa päivään tai haluaisitko aloittaa aivan uuden harrastuksen?

Etäpalveluiden avulla voit helposti aloittaa uuden harrastuksen tai kokeilla uusia palveluita. Voit ostaa verkkokaupastamme palvelun aluksi lyhyemmäksi ajaksi (yhteensä 4 kertaa) ja jatkaa halutessasi tämän jälkeen palvelun tilausta. Sinun ei missään vaiheessa tarvitse sitoutua pitkään sopimukseen

Oletko omainen?

Etäpalvelut soveltuvat hyvin ikääntyneille käyttäjille. Palvelut on suunniteltu siten, että niihin on helppoa ja turvallista osallistua omasta kodista käsin ilman ulkopuolisen apua. Palveluun osallistuminen on helppoa: ikääntyneen tarvitsee vastata ohjaajan soittamaan kuvapuheluun yhtä nappia painamalla. Etäpalveluiden ansiosta läheisesi voi osallistua virkistävään ja kuntouttavaan toimintaan, johon ei muulla tavoin olisi mahdollista osallistua.

Etäpalvelussa on läsnä alan ammattilainen, jolla on tehtävään vaadittava koulutus ja pitkä kokemus palvelun tuottamisesta.

Haluatko saada lisätietoa sovelluksesta ensimmäisten joukossa?

Mobiilisovellus, senioreille, Sanoste-sovellus, app

Heräsikö mieleesi kysymyksiä?

Lue usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@sanoste.fi tai
puh. 09 315 82582 (ma-pe klo 10.00-15.00)