Viestinnän harjoittelija

Viestinnän harjoittelija

Etsimme tiimiimme idearikasta, innostunutta ja oma-aloitteista
viestinnän harjoittelijaa!

Meillä pääset tekemään monipuolisesti erilaisia viestinnän tehtäviä. Työnkuvaasi kuuluu mm. verkkosisältöjen tuottaminen, some-kanavien päivittäminen sekä markkinointikampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen. Otat kopin myös säännöllisesti lähetettävästä uutiskirjeestämme.

Sinulla on kiinnostusta monipuolisten viestintäkanavien ylläpitoon ja seuraamiseen sekä ideoita viestinnän kehittämiseen. Pystyt tuottamaan kiinnostavaa sisältöä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Hallitset sosiaalisen median eri kanavat ja viestinnässä tarvittavat työkalut. Arvostamme myös kokemusta WordPress-pohjaisten verkkosivujen ylläpitämisestä sekä hakukoneoptimoinnin ja webanalytiikan hallintaa. Työssä tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn terveysteknologia-alalla sekä mahdollisuuden kehittyä viestinnän ammattilaisena. Toimistomme sijaitsee GE Health Innovation Villagessa Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Harjoittelusta maksetaan palkkaa.

Sanoste tarjoaa ikäihmisille harrastuksia kotiin kuvapuhelun välityksellä. Olemme lanseeraamassa tekoälyyn ja pelillistämiseen perustuvaa ratkaisua kuntoutukseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo
mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@sanoste.fi

Lisätietoa: Marianne Dannbom, Sanoste Oy:n toimitusjohtaja marianne.dannbom(at)sanoste.fi