Myynti- ja markkinointipäällikköä

Etsimme tiimiimme
myynti- ja markkinointipäällikköä

Etsimme innostunutta tekijää, joka on valmis käärimään hihansa ylös ja näyttämään maailmalle. Saat kicksit uuden tekemisestä.

Olemme lanseeraamassa fysioterapiaan uutta innovaatiota, jossa yhdistyy tekoäly ja pelillistäminen. Ensimmäisistä piloteista on tullut todella hyvää palautetta ja uskomme, että tuotteemme tulee muuttamaan markkinat.

Ja tähän työhön tarvitsemme rohkean myynti- ja markkinointipäällikön, joka uskaltaa hiihtää umpihangessa, osaa katsoa out-of-box ja sietää epävarmuutta.

Arvostamme käytännön kokemusta onnistuneesta innovaation lanseerauksesta. Mutta tärkeintä meille on se, että olet nälkäinen ja sinussa virtaa innovaattorin veri. Saat työssäsi paljon vastuuta, joten olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, mutta myös tiimipelaaja. Sillä meidän kokenut tiimimme tukee sinua, jotta yllät parhaimpaasi.

Jos tunnistat itsesi tästä ilmoituksesta, niin lähetä hakemus mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti, kun olemme löytäneet sopivan henkilön.

Sanoste tarjoaa ikäihmisille harrastuksia kotiin kuvapuhelun välityksellä. Olemme lanseeraamassa tekoälyyn ja pelillistämiseen perustuvaa ratkaisua kuntoutukseen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo mahdollisimman pian osoitteeseen: rekry@sanoste.fi

Lisätietoa: Marianne Dannbom, Sanoste Oy:n toimitusjohtaja marianne.dannbom(at)sanoste.fi