Palvelut – tuolijumppaa, hathajoogaa, venyttelyä

Virkistävät ja kuntouttavat palvelut kotiin

Meillä on laaja valikoima palveluita: tuolijumppaa, pilatesta, meditaatiota, joogaa, sambaa, asahia, laulattamista. Valikoimastamme jokainen löytää itselleen sopivia palveluita.

Palvelut välitetään kuvapuheluna tablettilaitteeseen. Palvelut ovat reaaliaikaisia, joten ohjaaja on aidossa vuorovaikutuksessa osallistujan kanssa ja pystyy motivoimaan ja ohjeistamaan hänen toimintaansa. Palvelut eivät ole nauhoitteita.

Kuntouttavat ja virkistävät palvelut kotiin verkkokaupasta

Palvelujamme varten tarvitaan kuvapuheluun soveltuva tablettilaite. Vaihtoehdot:

Oma tablettilaite

Sanoste-sovelluksen avulla käyttäjä voi osallistua ammatilaisten tuottamiin palveluihin omalla tablettilaitteellaan. Sovellus toimii Android- ja iOS-tablettilaitteissa. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta. Katso tarkemmat ohjeet sovelluksen lataamiseen tästä.

Lataa tästä Sanoste-sovellus:

Seniori-tabletti

Mikäli läheisesi ei osaa käyttää tietotekniikkaa tai tablettilaitetta, suosittelemme helppokäyttöistä Pieni piiri seniori-tablettia, jonka käyttöliittymä on suunniteltu ikääntyneiden tarpeita varten.

Tilaa tästä laite:

Pienipiiri

Ryhmämuotoiset palvelut palvelukeskuksiin ja hoivakoteihin

Palvelut voidaan välittää myös yhteisötilaan, jossa osallistujat pääsevät ryhmänä ottamaan osaa reaaliaikaiseen digitaaliseen etäpalveluun. Tällöin palvelut välitetään taulutelevisioon, johon Sanoste Oy toimittaa tarvittavat lisälaitteet. Kysy asiasta lisää:  asiakaspalvelu@sanoste.fi