Lahjaksi seniorille

Lahja mummolle ja vaarille, anna lahjaksi uusi harrastus
Anna lahjaksi uusi harrastus

Ilahduta liikuttavalla lahjalla

Etsitkö lahjaa seniorille tai haluatko ilahduttaa läheistäsi muuten vain? Jokainen lahjansaaja on erilainen ja ansaitsee lahjan, joka on mietitty juuri hänen kiinnostuksen kohteidensa perusteella.

Kotiin välitettävät harrastukset ovat samanlaisia kuin muutkin harrastustunnit, joissa liikutaan ohjaajan opastuksella. Sen sijaan, että ohjaaja ja osallistuja olisivat fyysisesti samassa tilassa, tapahtuu kohtaaminen kuitenkin kuvapuhelun välityksellä. Harrastuksiin voi osallistua tablettilaitteella tai kannettavalla tietokoneella.

Tutustu asiakastarinoihimme

Tutustu asiakastarinoihimme

Harrastuksiin osallistuminen on helppoa

Monipuolisesta valikoimastamme voit ostaa läheisellesi harrastuksia, joista hän on oikeasti kiinnostunut ja joiden avulla hän voi nauttia mielekkäästä tekemisestä eläkepäivillä – helposti ja turvallisesti omassa kodissaan.

Harrastukseen osallistutaan vastaamalla ohjaajan soittamaan kuvapuheluun. Harrastuksiin voi osallistua tablettilaitteella tai kannettavalla tietokoneella. Katso täältä, kumpi vaihtoehto sopii paremmin lahjansaajalle.

Sanoste Oy - Innostavia harrastuksia läheisellesi

Osta harrastukset verkkokaupasta – Näin helppoa se on!

1. Valitse harrastus

Valitse haluamasi harrastus ja sopiva ryhmä verkkokaupastamme. Valitse harrastuksen alkamisajankohta. Tilaa harrastus. Huomioithan, että tilaus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen palvelun alkua.

2. Rekisteröidy

Rekisteröidy tehdäksesi ostoja verkkokaupassa.

3. Ilmoita lahjansaaja

Anna lahjansaajan sähköpostiosoite ja vahvista se. Ilmoita lahjansaajan nimi ja hätäyhteystiedot ohjaajaa varten.

4. Tulosta lahjakortti

Tulosta lahjansaajalle kortti tästä.

Ihanat lahjaideat senioreille:

Lihaskuntojumppa senioreille
Asahi health, ohjaaja Arja Linkosalo

Miksi antaa lahjaksi harrastus?

Iloa arkeen

Kotiin välitettävien harrastusten ansiosta päivään tulee uutta mielenkiintoista sisältöä. Ne rikastuttavat arkea ja tarjoavat onnistumisen ja oppimisen iloa.

Terveydelliset hyödyt

Säännöllinen harrastus edistää hyvinvointia ja kohottaa elämänlaatua. Harrastaminen ylläpitää omatoimisuutta ja vähentää jopa yksinäisyyden tunnetta.

Helppokäyttöisyys

Harrastukseen osallistutaan vastaamalla kuvapuheluun. Tämä tapahtuu yhtä nappia painamalla.

Lahja, josta on iloa pitkäksi aikaa

Asiakkaamme ovat kuvailleet palveluita arkensa kohokohdiksi. Reaaliaikaisesti pidettävät harrastukset välitetään kuvapuheluna, jolloin ohjaaja ja osallistuja kuulevat ja näkevät toisensa. Kaksisuuntaisen yhteyden ansiosta tuntuu, kuin ohjaaja olisi omassa olohuoneessa opastamassa.

Kotiin välitettävien palveluiden avulla läheisesi voi helposti jatkaa rakkaan harrastuksen parissa tai kokeilla uusia mielenkiintoisia palveluita. Samalla palvelut tukevat läheisesi hyvinvointia ja jaksamista.

Harrastukset on tarkoitettu kaikille ikäihmisille. Harrastuksiin osallistumiseen ei ole ikärajaa tai vaatimuksia kunnon suhteen. Jokainen osallistuu harrastuksiin kykyjensä mukaan.

Lahja, josta on iloa pitkäksi aikaa

Asiakkaamme ovat kuvailleet palveluita arkensa kohokohdiksi. Reaaliaikaisesti pidettävät palvelut välitetään kuvapuheluna, jolloin ohjaaja ja osallistuja kuulevat ja näkevät toisensa. Kaksisuuntaisen yhteyden ansiosta tuntuu, kuin ohjaaja olisi omassa olohuoneessa opastamassa.

Kotiin välitettävien palveluiden avulla läheisesi voi helposti jatkaa rakkaan harrastuksen parissa tai kokeilla uusia mielenkiintoisia palveluita. Samalla palvelut tukevat läheisesi hyvinvointia ja jaksamista.

Harrastuksiin voi osallistua tablettilaitteella tai kannettavalla tietokoneella. Katso täältä, kumpi vaihtoehto sopii paremmin sinulle.

Tilaa Sanosteen uutiskirje

Saat tuoreimmat kuulumiset sähköpostiisi!

Tilaa Sanosteen uutiskirje

Saat tuoreimmat kuulumiset sähköpostiisi!