Lahjaksi seniorille

Ilahduta liikuttavalla lahjalla

Etsitkö lahjaa seniorille tai haluatko ilahduttaa läheistäsi muuten vain? Jokainen lahjansaaja on erilainen ja ansaitsee lahjan, joka on mietitty juuri hänen kiinnostuksen kohteidensa perusteella.

Mitä, jos kukkien ja suklaan antamisen sijasta ilahduttaisit läheistäsi uudella harrastuksella? Laajasta valikoimastamme löydät kiinnostavat harrastukset, joiden avulla läheisesi voi nauttia mielekkäästä tekemisestä eläkepäivillä – helposti ja turvallisesti omassa kodissaan.

Osta harrastukset verkkokaupasta – Näin helppoa se on!

1. Valitse harrastus

Tutustu laajaan valikoimaan verkkokaupassamme. Valitse haluamasi harrastus ja sopiva ryhmä, lisää ne ostoskoriin.

2. Rekisteröidy

Rekisteröidy tehdäksesi ostoja verkkokaupassa.

3. Ilmoita lahjansaaja

Anna lahjansaajan sähköpostiosoite ja vahvista se. Ilmoita lahjansaajan nimi ja hätäyhteystiedot ohjaajaa varten.

4. Tulosta lahjakortti

Tulosta lahjansaajalle kortti tästä.

Ihanat lahjaideat senioreille:

Tuolijumppa
Sambic

Miksi antaa lahjaksi harrastus?

Iloa arkeen

Kotiin välitettävien harrastusten ansiosta päivään tulee uutta mielenkiintoista sisältöä. Ne rikastuttavat arkea ja tarjoavat onnistumisen ja oppimisen iloa.

Terveydelliset hyödyt

Säännöllinen harrastus edistää hyvinvointia ja kohottaa elämänlaatua. Harrastaminen ylläpitää omatoimisuutta ja vähentävää jopa yksinäisyyden tunnetta.

Helppokäyttöisyys

Harrastukseen osallistutaan vastaamalla kuvapuheluun. Tämä tapahtuu yhtä nappia painamalla.

Lahja, josta on iloa pitkäksi aikaa

Asiakkaamme ovat kuvailleet palveluita arkensa kohokohdiksi. Reaaliaikaisesti pidettävät harrastukset välitetään kuvapuheluna, jolloin ohjaaja ja osallistuja kuulevat ja näkevät toisensa. Kaksisuuntaisen yhteyden ansiosta tuntuu, kuin ohjaaja olisi omassa olohuoneessa opastamassa.

Kotiin välitettävien palveluiden avulla läheisesi voi helposti jatkaa rakkaan harrastuksen parissa tai kokeilla uusia mielenkiintoisia palveluita. Samalla palvelut tukevat läheisesi hyvinvointia ja jaksamista.

Harrastuksiin osallistumiseen tarvitaan kuvapuheluun soveltuva tablettilaite. Tutustu vaihtoehtoihin täällä.

Lahja, josta on iloa pitkäksi aikaa

Asiakkaamme ovat kuvailleet palveluita arkensa kohokohdiksi. Reaaliaikaisesti pidettävät palvelut välitetään kuvapuheluna, jolloin ohjaaja ja osallistuja kuulevat ja näkevät toisensa. Kaksisuuntaisen yhteyden ansiosta tuntuu, kuin ohjaaja olisi omassa olohuoneessa opastamassa.

Kotiin välitettävien palveluiden avulla läheisesi voi helposti jatkaa rakkaan harrastuksen parissa tai kokeilla uusia mielenkiintoisia palveluita. Samalla palvelut tukevat läheisesi hyvinvointia ja jaksamista.

Palvelujamme varten tarvitaan kuvapuheluun soveltuva tablettilaite. Tutustu vaihtoehtoihin täällä.