Lahjaksi seniorille

Anna lahjaksi uusi harrastus
Anna lahjaksi uusi harrastus

Ilahduta liikuttavalla lahjalla

Etsitkö lahjaa seniorille tai haluatko ilahduttaa läheistäsi muuten vain? Jokainen lahjansaaja on erilainen ja ansaitsee lahjan, joka on mietitty juuri hänen kiinnostuksen kohteidensa perusteella.

Laajasta valikoimastamme löydät kiinnostavat harrastukset, joiden avulla läheisesi voi nauttia mielekkäästä tekemisestä eläkepäivillä – helposti ja turvallisesti omassa kodissaan.

Osta harrastukset verkkokaupasta – Näin helppoa se on!

1. Valitse harrastus

Tutustu laajaan valikoimaan verkkokaupassamme. Valitse haluamasi harrastus ja sopiva ryhmä. Valitse harrastuksen alkamisajankohta. Tilaa harrastus.

2. Rekisteröidy

Rekisteröidy tehdäksesi ostoja verkkokaupassa.

3. Ilmoita lahjansaaja

Anna lahjansaajan sähköpostiosoite ja vahvista se. Ilmoita lahjansaajan nimi ja hätäyhteystiedot ohjaajaa varten.

4. Tulosta lahjakortti

Tulosta lahjansaajalle kortti tästä.

Ihanat lahjaideat senioreille:

Tuolijumppa
Asahi health, ohjaaja Arja Linkosalo
Sambic

Miksi antaa lahjaksi harrastus?

Iloa arkeen

Kotiin välitettävien harrastusten ansiosta päivään tulee uutta mielenkiintoista sisältöä. Ne rikastuttavat arkea ja tarjoavat onnistumisen ja oppimisen iloa.

Terveydelliset hyödyt

Säännöllinen harrastus edistää hyvinvointia ja kohottaa elämänlaatua. Harrastaminen ylläpitää omatoimisuutta ja vähentää jopa yksinäisyyden tunnetta.

Helppokäyttöisyys

Harrastukseen osallistutaan vastaamalla kuvapuheluun. Tämä tapahtuu yhtä nappia painamalla.

Lahja, josta on iloa pitkäksi aikaa

Asiakkaamme ovat kuvailleet palveluita arkensa kohokohdiksi. Reaaliaikaisesti pidettävät harrastukset välitetään kuvapuheluna, jolloin ohjaaja ja osallistuja kuulevat ja näkevät toisensa. Kaksisuuntaisen yhteyden ansiosta tuntuu, kuin ohjaaja olisi omassa olohuoneessa opastamassa.

Kotiin välitettävien palveluiden avulla läheisesi voi helposti jatkaa rakkaan harrastuksen parissa tai kokeilla uusia mielenkiintoisia palveluita. Samalla palvelut tukevat läheisesi hyvinvointia ja jaksamista.

Harrastuksiin voi osallistua tablettilaitteella tai kannettavalla tietokoneella. Tutustu vaihtoehtoihin täällä.

Lahja, josta on iloa pitkäksi aikaa

Asiakkaamme ovat kuvailleet palveluita arkensa kohokohdiksi. Reaaliaikaisesti pidettävät palvelut välitetään kuvapuheluna, jolloin ohjaaja ja osallistuja kuulevat ja näkevät toisensa. Kaksisuuntaisen yhteyden ansiosta tuntuu, kuin ohjaaja olisi omassa olohuoneessa opastamassa.

Kotiin välitettävien palveluiden avulla läheisesi voi helposti jatkaa rakkaan harrastuksen parissa tai kokeilla uusia mielenkiintoisia palveluita. Samalla palvelut tukevat läheisesi hyvinvointia ja jaksamista.

Palvelujamme varten tarvitaan kuvapuheluun soveltuva tablettilaite. Tutustu vaihtoehtoihin täällä.