Sanoste-tilin luominen

Uutena käyttäjänä sinun täytyy luoda itsellesi Sanoste-tili. Tilin avulla pystyt ostamaan harrastuksia ja osallistumaan niihin.

1. Mene verkkokauppaamme. Valitse oikeasta yläkulmasta ”Kirjaudu verkkokauppaan”. Sinut ohjataan kirjautumissivulle.

2. Täytä sähköpostiosoitteesi ja valitse vähintään 6 merkkiä pitkä salasana. Valitse ”Rekisteröidy”.

3. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin tilin luomisesta. Mene sähköpostiisi ja klikkaa viestissä olevaa vahvistuslinkkiä.

4. Sanoste-tilisi on nyt vahvistettu. Voit siirtyä verkkokauppaan ostamaan palveluitamme.