Tilauksen tekeminen tietokoneella

Tilauksen tekeminen

Harrastukset ostetaan helposti ja kätevästi verkkokaupastamme.

1. Verkkokaupan ylävalikosta löydät harrastukset kategorioittain (esimerkiksi Liikunta ja hyvinvointi). Tarkemmat tiedot
harrastuksesta löydät klikkaamalla sen nimeä.

2. Harrastuskohtaisen sivun alaosasta näet ryhmät, joissa on vapaita paikkoja. Valitse itsellesi
sopiva ryhmä klikkaamalla ”Valitse”.

3. Valitse harrastuksen aloitusajankohta. Verkkokauppa ehdottaa oletuksena seuraavaa mahdollista aloituskertaa (vihreä ympyrä). Valitse ”Tilaa nyt”. Sinut ohjataan ostoskoriin.

4. Voit ostaa harrastuksen neljäksi viikoksi (luentopalveluissa 1 kerta) tai tehdä jatkuvan tilauksen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, syötä koodi sille varattuun kohtaan oikeassa reunassa ja valitse ”Päivitä ostoskori”. Tarkista tilauksen tiedot ja valitse ”Jatka”.

5. Kirjaudu sisään verkkokauppaan aiemmin luomillasi Sanoste-tilin tunnuksilla.

6. Voit valita, toimitetaanko harrastus sinulle vai lahjana jollekin toiselle. Syötä osallistujan nimi ja yhteystiedot.
Yhteystietoja käytetään vain hätätilanteen sattuessa.

7. Valitse maksutapa ja maksa tilaus.

8. Vahvista tilaus. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin hetken kuluttua.

9. Kaikki on nyt valmista. Innostavia hetkiä uuden harrastuksesi parissa!