Laitevaatimukset

Voit osallistua harrastuksiin käyttämällä tablettilaitetta, johon on ladattu ilmainen Sanoste-sovellus, tai kannettavaa tietokonetta, jossa on Google Chrome -verkkoselain.

Suosittelemme osallistumista sovelluksen avulla sellaisille käyttäjille, jotka eivät ole tottuneet käyttämään tietotekniikkaa.

Tablettilaite

Tarvitset tablettilaitteen, johon on ladattu Sanoste-sovellus. Sovellus on saatavana iOS- ja Android käyttöjärjestelmillä toimiviin tablettilaitteisiin. Sovelluksemme toimii seuraavissa käyttöjärjestelmäversioissa:

– iOS 10 tai uudempi versio
– Android 5, 6, 7 tai uudempi versio

Lisäksi tarvitset toimivan verkkoyhteyden, johon tablettilaitteesi on kytketty.

Huom: Sanoste-sovellus on tablettisovellus, eikä ole tarkoitettu älypuhelimiin.

Kannettava tietokone

Tarvitset kannettavan tietokoneen, johon on asennettu Google Chrome -verkkoselain. Jos koneeseesi ei ole asennettu Google Chrome -verkkoselainta, voit tehdä sen täällä.

Huom. Palvelut eivät toimi muilla verkkoselaimilla (esim. Mozilla Firefox, Internet Explorer).