Harrastuksen tilaaminen lahjaksi

Voit ostaa harrastuksia verkkokaupastamme myös lahjaksi. Ilmoita tällöin oston yhteydessä lahjansaajan sähköpostiosoite.

Mikäli lahjansaaja haluaa osallistua harrastukseen käyttämällä tablettilaitetta, tulee hänelle ladata Sanoste-sovellus ennen harrastuksen ostamista. Sovellukseen kirjautuminen ja tapahtuu lahjansaajan sähköpostiosoitteella.

Huomioithan, että tilaus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen palvelun alkua.

Näin tilaat harrastuksen lahjaksi

1. Valitse verkkokaupasta haluamasi harrastus. Harrastuskohtaisen sivun alaosasta näet ryhmät, joissa on vapaita paikkoja. Valitse sopiva ryhmä klikkaamalla ”Valitse”.

2. Valitse harrastuksen aloitusajankohta. Verkkokauppa ehdottaa oletuksena seuraavaa mahdollista aloituskertaa (vihreä ympyrä). Valitse ”Tilaa nyt”. Sinut ohjataan ostoskoriin.

3. Voit ostaa harrastuksen neljäksi viikoksi (luentopalveluissa 1 kerta) tai tehdä jatkuvan tilauksen. Tarkista tilauksen tiedot ja valitse ”Jatka”.

4. Kirjaudu sisään verkkokauppaan aiemmin luomillasi Sanoste-tilin tunnuksilla.

5. Valitse ”Haluan, että palvelu toimitetaan lahjaksi toiselle henkilölle toiseen sähköpostiosoitteeseen” ja täytä lahjansaajan tiedot. Yhteystietoja käytetään vain hätätilanteen sattuessa.

6. Valitse maksutapa ja maksa tilaus.

7. Vahvista tilaus. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin hetken kuluttua.