Näin ostat harrastuksia

Osta harrastukset verkkokaupasta

Osta harrastukset verkkokaupasta –
Näin helppoa se on

1. Valitse harrastus

Valitse verkkokaupasta haluamasi harrastus ja sopiva ryhmä. Valitse, milloin haluat aloittaa harrastuksen. Huomioithan, että tilaus tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen palvelun alkua.

2. Maksa tilaus

Lisää harrastus ostoskoriin ja maksa se. Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Voit tutustua käyttämiimme maksutapoihin täältä.

3. Valmista!

Harrastus välitetään verkkokaupassa ilmoitettuna ajankohtana. Ohjaaja soittaa sinulle kuvapuhelun, kun harrastus alkaa. Nauti uudesta harrastuksestasi!

Näin tilaat harrastuksen:

Oletko ostamassa harrastusta lahjaksi? Katso ohjeet täältä

Näin tilaat harrastuksen:

Oletko ostamassa harrastusta lahjaksi? Katso ohjeet täältä

Harrastukset mukaan minne menetkin – millä laitteella haluat

Harrastukset välitetään kuvapuheluna. Voit osallistua harrastuksiin käyttämällä tablettilaitetta tai kannettavaa tietokonetta. Osallistuminen tablettilaitteella, johon on ladattu Sanoste-sovellus, on helpompaa kuin kannettavalla tietokoneella, sillä osallistuminen tapahtuu yhdellä napin painalluksella. Suosittelemme osallistumista sovelluksen avulla sellaisille käyttäjille, jotka eivät ole tottuneet käyttämään tietotekniikkaa.

Tablettilaite

Sanoste-sovellus tablettilaitteessa

Tablettilaite

Voit osallistua harrastuksiin tablettilaitteen avulla. Harrastukset toimivat seuraavissa tablettilaitteissa:
– Android 5, 6, 7 tai uudempi
– iOS 10 tai uudempi

Sanoste-sovellus

Tablettilaitteeseen tulee olla ladattuna Sanoste-sovellus. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi  Google Play- ja App Store -sovelluskaupoista.

Tablettituki

Suosittelemme käyttämään tablettitukea. Tuen avulla pystyt asettamaan tablettilaitteen pystyasentoon niin, että näette ohjaajan kanssa toisenne hyvin. Tarkemmat ohjeet tablettilaitteen oikeasta asennosta löydät täältä.

Voit hankkia tuen edullisesti verkkokaupastamme. Tablettitukia myyvät myös esimerkiksi Clas Ohlson, Gigantti ja Verkkokauppa.com.

Tablettituki, tuki tabletille, Sanoste Oy

Kannettava tietokone

Osta harrastukset verkkokaupasta:lihaskuntojumppa senioreille

Google Chrome -verkkoselain

Voit osallistua harrastuksiin kannettavan tietokoneen avulla, jossa on Google Chrome- verkkoselain. Lataa Google Chrome- verkkoselain täältä.

Tuolijumppaa, asahia vai venyttelyä?
Nämä ja muut innostavat harrastustunnit löydät verkkokaupastamme

Jumpat 49 euroa (4 kertaa 30 minuuttia), luennot 20 euroa (1 kerta)