Näin ostat harrastuksia

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa

Osta harrastukset verkkokaupasta – Näin helppoa se on

1. Valitse harrastus

Valitse verkkokaupasta haluamasi harrastus ja sopiva ryhmä. Valitse, milloin haluat aloittaa harrastuksen.

2. Maksa tilaus

Lisää harrastus ostoskoriin ja maksa se. Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Voit tutustua käyttämiimme maksutapoihin täältä.

3. Valmista!

Harrastus välitetään verkkokaupassa ilmoitettuna ajankohtana. Ohjaaja soittaa sinulle kuvapuhelun, kun harrastus alkaa. Nauti uudesta harrastuksestasi!

Näin tilaat harrastukset:

Oletko ostamassa harrastusta lahjaksi?  Katso ohjeet täältä

Näin tilaat harrastukset:

Oletko ostamassa harrastusta lahjaksi?  Katso ohjeet täältä

Harrastukset mukaan minne menetkin –
millä laitteella haluat

Harrastukset välitetään kuvapuheluna. Voit osallistua harrastuksiin käyttämällä tablettilaitetta tai kannettavaa tietokonetta. Osallistuminen tablettilaitteella, johon on ladattu Sanoste-sovellus, on helpompaa kuin kannettavalla tietokoneella, sillä osallistuminen tapahtuu yhdellä napin painalluksella. Suosittelemme osallistumista sovelluksen avulla sellaisille käyttäjille, jotka eivät ole tottuneet käyttämään tietotekniikkaa. Osallistumiseen tarvitset:

Harrastukset mukaan minne menetkin – millä laitteella haluat

Harrastukset välitetään kuvapuheluna. Voit osallistua harrastuksiin käyttämällä tablettilaitetta tai kannettavaa tietokonetta. Tablettilaitteella osallistuminen on helpompaa kuin kannettavalla tietokoneella, sillä osallistuminen tapahtuu yhdellä napin painalluksella. Suosittelemme osallistumista sovelluksen avulla sellaisille käyttäjille, jotka eivät ole tottuneet käyttämään tietotekniikkaa. Osallistumiseen tarvitset:

Tablettilaite

Sanoste-sovellus tablettilaitteessa

Tablettilaite

Voit osallistua harrastuksiin tablettilaitteen avulla. Harrastukset toimivat seuraavissa tablettilaitteissa:
– Android 5, 6, 7 tai uudempi
– iOS 20 tai uudempi

Sanoste-sovellus

Tablettilaitteeseen tulee olla ladattuna Sanoste-sovellus. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi  Google Play- ja App Store -sovelluskaupoista.

Tablettituki

Suosittelemme käyttämään tablettitukea. Tuen avulla pystyt asettamaan tablettilaitteen pystyasentoon niin, että näette ohjaajan kanssa toisenne hyvin. Tarkemmat ohjeet tablettilaitteen oikeasta asennosta löydät täältä.

Voit hankkia tuen edullisesti verkkokaupastamme. Tablettitukia myyvät myös esimerkiksi Clas Ohlson, Gigantti ja Verkkokauppa.com.

Tablettituki, tuki tabletille, Sanoste Oy

Kannettava tietokone

Osallistu harrastuksiin kannettavalla tietokoneella

Google Chrome -verkkoselain

Voit osallistua harrastuksiin kannettavan tietokoneen avulla, jossa on Google Chrome- verkkoselain. Lataa Google Chrome- verkkoselain täältä.