Kannettava tietokone

Ohjaajan soitto kannettavaan tietokoneeseen

Voit osallistua harrastuksiin kannettavan tietokoneen avulla, jossa on Google Chrome- verkkoselain. Kannettava tietokone tarjoaa lisämukavuutta, sillä sen voi liittää televisioon HDMI-kaapelin avulla, jolloin jumppaohjeita voi seurata kätevästi isolta näytöltä.

Kannettavalla tietokoneella osallistuminen tapahtuu kuten tablettilaitteellakin, vastaat vain ohjaajan soittamaan kuvapuheluun. Osallistujan tulee kuitenkin osata käyttää Google Chrome verkkoselainta ja kirjautua palveluun verkkosivulla. Käyttäjille, jotka eivät ole tottuneet käyttämään tietotekniikkaa, suosittelemme osallistumista Sanoste-sovelluksen avulla.

Harrastukset on tarkoitettu kaikille kuntouttavista ja virkistävistä palveluista kiinnostuneille. Mitään ikärajaa osallistumiseen ei ole. Harrastukset on suunniteltu siten, että jokainen pystyy osallistumaan niihin oman kuntonsa mukaan. Tällä hetkellä kaikki palvelumme ovat suomenkielisiä.

Osallistu harrastuksiin helposti tietokoneella

Osallistu harrastuksiin helposti tietokoneella

Luo Sanoste-tili ja tilaa harrastus

Jotta voit ostaa harrastuksia ja osallistua niihin, sinun tulee luoda Sanoste-tili. Valitse tämän jälkeen verkkokaupasta mieleisesi harrastus ja sopiva ryhmä. Tilaa harrastus.

Kirjaudu sisään ennen palvelun alkua

Pääset kirjautumaan palveluun verkkosivun oikeassa yläkulmassa olevasta sinisestä napista. Sisäänkirjautumisen jälkeen sinut ohjataan odotushuoneeseen. Pysy odotushuoneessa, kunnes ohjaaja soittaa sinulle.

Vastaa ohjaajan soittoon

Ohjaaja soittaa sinulle kuvapuhelun, kun harrastus alkaa. Vastaa puheluun painamalla ruudulle ilmestyvää vihreää luuria.

Monipuolisia harrastuksia kotiin kuvapuheluna

Jumpat 49 euroa (4 kertaa 30 minuuttia), luennot 20 euroa (1 kerta)

Arjen kohokohtia seniorin elämään

Kuvapuheluna välitettävien harrastusten avulla harrastuksiin voi osallistua helposti omasta kodista käsin. Harrastukset ovat aina reaaliaikaisia. Ohjaaja on aidossa vuorovaikutuksessa osallistujan kanssa ja pystyy näin motivoimaan ja ohjeistamaan hänen toimintaansa. Harrastukset eivät ole videoita. Ohjaajina toimivat omien alojensa ammattilaiset, joilla on tehtävään vaadittava koulutus ja pitkä kokemus palvelun tuottamisesta.

Valikoimastamme löytyy niin liikunnallisia palveluja kuten tuolijumppaa, venyttelyä ja asahia, kuin mieltä ja kehoa virkistäviä harrastuksia kuten yhteislaulua ja erilaisia hyvinvointiin liittyviä asiantuntijaluentoja. Kotiin välitettävien harrastusten avulla seniori voi helposti jatkaa tutun harrastuksen parissa tai kokeilla uusia mielenkiintoisia lajeja.

Heräsikö mieleesi kysymyksiä?

Lue usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
asiakaspalvelu@sanoste.fi tai
puh. 09 315 82582 (ma-pe klo 10.00-15.00)