Harrasta uudella tavalla

Joululaulukurssi musiikkiterapeutin ohjauksella
50 euroa (4 kertaa 30 minuuttia)

Virittäydy joulun tunnelmaan kauneimpien joululaulujen parissa! Vuorovaikutteinen lauluhetki kohottaa mielialaa sekä aktivoi koko kehoa. Kursseille voi osallistua laulamalla tai vain kuuntelemalla. Harrastus välitetään kuvapuheluna tablettilaitteeseen tai kannettavaan tietokoneeseen.

Joululaulut kitaran säestyksellä

Kurssilla lauletaan rakkaimpia joululauluja kitaran säestyksellä. Musiikki virkistää, rentouttaa, yhdistää ja herättää muistoja. Siitä voi nauttia monin tavoin ja parasta siinä on, että jokaisella on henkilökohtainen, ainutlaatuinen suhde musiikkiin. Ohjaajana musiikkiterapeutti Mikael Hassinen.

tiistaisin klo 14.30-15.00
27.11.2018–18.12.2018

Joululaulut pianon säestyksellä

Kurssilla lauletaan tuttuja joululauluja pianon säestyksellä. Valituissa lauluissa on huomioitu ikäihmisten lapsuuteen, nuoruuteen ja aikuisikään painottuvat laulut. Ohjaajana musiikkiterapeutti ja musiikkipedagogi Marjo Helene Haanpää.

perjantaisin klo 14.00-14.30
30.11.2018–21.12.2018

Uusi tapa harrastaa

Kuvapuhelu

Harrastukset välitetään kuvapuheluna tablettilaitteeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Harrastus alkaa siten, että osallistuja vastaa ohjaajan soittamaan kuvapuheluun. Harrastuksen aikana näette ja kuulette ohjaajan kanssa toisenne ja voitte kommunikoida keskenänne.

Reaaliaikainen

Harrastukset ovat reaaliaikaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjaaja on paikalla opastamassa ja motivoimassa osallistujaa. Harrastukset eivät siis ole videotallenteita. Ne välitetään verkkokaupassa olevan aikataulun mukaisesti.

Helppo ostaa

Verkkokaupassamme on laaja valikoima erilaisia harrastuksia: liikuntaa, laulamista ja asiantuntijaluentoja. Ostaminen tapahtuu turvallisesti ja ilman pitkäaikaista sitoutumista. Voit ostaa harrastuksen itsellesi tai lahjaksi.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin:

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin:

Mitä tarvitsen osallistumiseen:

Tablettilaite

Sanoste-sovellus tablettilaitteessa

Tablettilaite

Voit osallistua harrastuksiin tablettilaitteen avulla. Harrastukset toimivat seuraavissa tablettilaitteissa:
– Android 5, 6, 7 tai uudempi
– iOS 10 tai uudempi

Sanoste-sovellus

Tablettilaitteeseen tulee olla ladattuna Sanoste-sovellus. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi  Google Play- ja App Store -sovelluskaupoista.

Tablettituki

Suosittelemme käyttämään tablettitukea. Tuen avulla pystyt asettamaan tablettilaitteen pystyasentoon niin, että näette ohjaajan kanssa toisenne hyvin. Tarkemmat ohjeet tablettilaitteen oikeasta asennosta löydät täältä.

Voit hankkia tuen edullisesti verkkokaupastamme. Tablettitukia myyvät myös esimerkiksi Clas Ohlson, Gigantti ja Verkkokauppa.com.

Tablettituki, tuki tabletille, Sanoste Oy

Kannettava tietokone

Osta harrastukset verkkokaupasta:lihaskuntojumppa senioreille

Google Chrome -verkkoselain

Voit osallistua harrastuksiin kannettavan tietokoneen avulla, jossa on Google Chrome- verkkoselain. Lataa Google Chrome- verkkoselain täältä.

Tuolijumppaa, asahia vai venyttelyä? Nämä ja muut innostavat harrastustunnit löydät verkkokaupastamme!

Jumpat 49 euroa (4 kertaa 30 minuuttia), luennot 20 euroa (1 kerta 30 minuuttia)

Tilaa Sanosteen uutiskirje

Saat tuoreimmat kuulumiset sähköpostiisi!

Tilaa Sanosteen uutiskirje

Saat tuoreimmat kuulumiset sähköpostiisi!