Harrasta uudella tavalla

Kokeile ilmaiseksi!

Haluatko liikkua ammattilaisen ohjauksella helposti omassa kodissasi? Tarjoamme nyt ilmaisen kokeilukerran kotiin välitettävään jumppaan. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta: ilmainen Venyttely 24.10. tai ilmainen Asahi Health 1.11. Harrastukset välitetään kuvapuheluna tablettilaitteeseen tai kannettavaan tietokoneeseen.

Kokeilu ei sitouta sinua jatkotilauksiin tai muihin toimenpiteisiin. Ilmoittaudu mukaan nyt, paikkoja on rajoitettu määrä!

Ilmainen venyttely 24.10. klo 13.30-14.00

Rauhallista venyttelyä tuolilla istuen. Tunnilla tehdään liikkuvuutta lisääviä liikkeitä ja venytetään lihaksia eri tekniikoita käyttäen. Pitkät ja rauhalliset venytykset lisäävät nivelten liikkuvuutta, vähentävät lihaskireyttä ja parantavat ryhtiä. Ohjaajana fysioterapeutti Eija Akiola.

Näin ilmoittaudut mukaan:

1. Valitse ilmainen ryhmä
2. Siirry kassalle
3. Kirjaudu sisään verkkokauppaan
4. Anna yhteystietosi
5. Vahvista tilaus

Ilmainen Asahi Health 1.11. klo 13.30-14.00

Terveysliikuntamuoto, jonka liikkeet on suunniteltu parantamaan ja ennaltaehkäisemään suomalaisten suurimpia terveysongelmia, kuten selän ja hartiaseudun kireitä lihaksia. Harjoitteet rentouttavat kireitä lihaksia, vahvistavat lihasvoimaa, sekä parantavat tasapainoa ja hengitystekniikkaa. Kaikki liikkeet tehdään seisten. Ohjaajana fysioterapeutti Arja Linkosalo.

Näin ilmoittaudut mukaan:

1. Valitse ilmainen ryhmä
2. Siirry kassalle
3. Kirjaudu sisään verkkokauppaan
4. Anna yhteystietosi
5. Vahvista tilaus

Uusi tapa harrastaa

Kuvapuhelu

Harrastukset välitetään kuvapuheluna tablettilaitteeseen tai kannettavaan tietokoneeseen. Harrastus alkaa siten, että osallistuja vastaa ohjaajan soittamaan kuvapuheluun. Harrastuksen aikana näette ja kuulette ohjaajan kanssa toisenne ja voitte kommunikoida keskenänne.

Reaaliaikainen

Harrastukset ovat reaaliaikaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjaaja on paikalla opastamassa ja motivoimassa osallistujaa. Harrastukset eivät siis ole videotallenteita. Ne välitetään verkkokaupassa olevan aikataulun mukaisesti.

Helppo ostaa

Verkkokaupassamme on laaja valikoima erilaisia harrastuksia: liikuntaa, laulamista ja asiantuntijaluentoja. Ostaminen tapahtuu turvallisesti ja ilman pitkäaikaista sitoutumista. Voit ostaa harrastuksen itsellesi tai lahjaksi.

Mitä tarvitsen osallistumiseen:

Tablettilaite

Sanoste-sovellus tablettilaitteessa

Tablettilaite

Voit osallistua harrastuksiin tablettilaitteen avulla. Harrastukset toimivat seuraavissa tablettilaitteissa:
– Android 5, 6, 7 tai uudempi
– iOS 20 tai uudempi

Sanoste-sovellus

Tablettilaitteeseen tulee olla ladattuna Sanoste-sovellus. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi  Google Play- ja App Store -sovelluskaupoista.

Tablettituki

Suosittelemme käyttämään tablettitukea. Tuen avulla pystyt asettamaan tablettilaitteen pystyasentoon niin, että näette ohjaajan kanssa toisenne hyvin. Tarkemmat ohjeet tablettilaitteen oikeasta asennosta löydät täältä.

Voit hankkia tuen edullisesti verkkokaupastamme. Tablettitukia myyvät myös esimerkiksi Clas Ohlson, Gigantti ja Verkkokauppa.com.

Tablettituki, tuki tabletille, Sanoste Oy

Kannettava tietokone

Osta harrastukset verkkokaupasta:lihaskuntojumppa senioreille

Google Chrome -verkkoselain

Voit osallistua harrastuksiin kannettavan tietokoneen avulla, jossa on Google Chrome- verkkoselain. Lataa Google Chrome- verkkoselain täältä.

Tuolijumppaa, asahia vai venyttelyä? Nämä ja muut innostavat harrastustunnit löydät verkkokaupastamme!

Jumpat 49 euroa (4 kertaa 30 minuuttia), luennot 20 euroa (1 kerta 30 minuuttia)

Tilaa Sanosteen uutiskirje

Saat tuoreimmat kuulumiset sähköpostiisi!

Tilaa Sanosteen uutiskirje

Saat tuoreimmat kuulumiset sähköpostiisi!