Joulu 2018

Anna joululahja, joka liikuttaa

Tänä jouluna annetaan lahja, josta riittää hauskoja hetkiä ja onnistumisen iloa pitkäksi aikaa! Yllätä läheisesi uudella harrastuksella, johon hän voi osallistua helposti omasta kodistaan käsin.

Kuvapuhelu

Harrastukset välitetään kuvapuheluna kannettavaan tietokoneeseen tai tablettilaitteeseen. Harrastus alkaa siten, että osallistuja vastaa ohjaajan soittamaan kuvapuheluun.

Reaaliaikainen

Harrastuksen aikana näette ja kuulette ohjaajan kanssa toisenne ja voitte kommunikoida keskenänne reaaliaikaisesti. Harrastukset eivät siis ole videotallenteita. Ne välitetään verkkokaupassa olevan aikataulun mukaisesti.

Helppo ostaa

Verkkokaupassamme on laaja valikoima erilaisia harrastuksia: liikuntaa, laulamista ja asiantuntijaluentoja. Ostaminen tapahtuu turvallisesti ja ilman pitkäaikaista sitoutumista.

Mukaansatempaavat liikuntakurssit
tuovat liikunnan iloa ja hyvinvointia arkeen

”Jumppa on tehnyt todella hyvää, olo on paljon notkeampi ja nivelet eivät enää ole kipeänä. Yllätyin siitä, miten helppoa tämä on. Voin olla vain kotona,
eikä tarvitse lähteä minnekään. Tämä on juuri sitä, mitä tarvitsinkin!”
– Auli 76v, osallistunut lihaskuntojumppaan puoli vuotta

Yhteislauluhetkiin osallistuminen on oiva
tapa kokea musiikkia yhdessä

”Viikoittainen lauluhetki saa minut joka kerta hyvälle tuulelle. Ihaninta musiikissa on, kun jokin vanha kappale herättää muistoja, jotka on jo ehtinyt unohtamaan.”
– Leila 85v, harrastanut kuorolaulua 5 vuotta

Ammattilaisten pitämät luennot antavat neuvoja oman hyvinvoinnin ylläpitämiseen

”Luento antoi mielenkiintoista ja omaan tilanteeseeni sopivaa tärkeää tietoa. Pääsin myös itse kysymään luennoitsijalta muutaman mieltäni painaneen kysymyksen.”
– Oiva 77v, omaishoitaja

Laaja valikoima harrastuksia

Osta helposti verkkokaupasta

Turvallinen maksaminen

Joululahjat ja joululahjavinkit
Mitä antaa joululahjaksi seniorille? Meiltä löydät joulun parhaat lahjavinkit isälle, äidille, mummolle, vaarille, kummille ja sedälle. Haluaako läheisesi jatkaa rakasta harrastustaan helposti kotona tai kaipaako hän täysin uutta harrastusta? Onko hän innokas liikunnan ystävä tai sykkiikö hänen sydämensä laulamiselle? Janoaako hän jatkuvasti uusinta tietoa oman hyvinvoinnin ylläpitämisestä? Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman liikuntakursseja, lauluhetkiä ja luentopalveluita, joista löytyy taatusti jokaiselle sopiva lahja, oli lahjansaaja sitten 80- tai 95-vuotias.

Joulun toivotuimmat lahjat helposti verkosta
Unohda kassajonoissa odottaminen ja ihmisvilinässä rynniminen. Tee elämäsi helpoin ostopäätös 
ja hanki tämän joulun lahjat kätevästi netistä! Tarjoamme verkkokaupassamme yleisimmät maksutavat turvallisuudesta tinkimättä. Sinun ei tarvitse murehtia siitä, ehtiikö paketti ajoissa kuusen alle, sillä päätät itse, milloin haluat harrastuksen alkavan. Lahjaostoksilla viime minuuteilla viilettävät mattimyöhäset voivat myös huokaista helpotuksesta, sillä tilauksen voi tehdä vielä 24 tuntia ennen kurssin alkamista!