Harrastukset – tuolijumppaa, asahia, luentoja

Jumpat 49 euroa (4 kertaa 30 minuuttia), luennot 20 euroa (1 kerta 30 minuuttia)

Uusi tapa harrastaa

Kuvapuhelu

Harrastus alkaa siten, että osallistuja vastaa ohjaajan soittamaan kuvapuheluun. Kuvapuhelu on aito ja intensiivinen tapa kohdata. Kuvapuhelussa näet ja kuulet ohjaajan ja ohjaaja näkee ja kuulee sinut. Noudatamme voimakasta yksityisyydensuojaa, joten et näe tai kuule muita osallistujia.

Reaaliaikainen

Harrastukset ovat reaaliaikaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että ohjaaja on paikalla opastamassa ja motivoimassa osallistujaa. Harrastukset eivät siis ole videotallenteita. Ne välitetään verkkokaupassa olevan aikataulun mukaisesti.

Helppo ostaa

Verkkokaupassamme on laaja valikoima erilaisia harrastuksia: liikuntaa, laulamista ja asiantuntijaluentoja. Ostaminen tapahtuu turvallisesti ja ilman pitkäaikaista sitoutumista. Voit ostaa harrastuksen itsellesi tai lahjaksi.

Nyt voit harrastaa turvallisesti ja vaivattomasti omassa kodissasi!

Osallistu harrastuksiin tablettilaitteella tai kannettavalla tietokoneella

Voit osallistua harrastuksiin käyttämällä tablettilaitetta, johon on ladattu ilmainen Sanoste-sovellus, tai kannettavaa tietokonetta, jossa on Google Chrome-verkkoselain.

Miten hyödyt harrastuksista?

Iloa arkeen

Kotiin välitettävien harrastusten ansiosta päivään tulee uutta mielenkiintoista sisältöä. Ne rikastuttavat arkea ja tarjoavat onnistumisen ja oppimisen iloa.

Terveydelliset hyödyt

Säännöllinen harrastus edistää hyvinvointia ja kohottaa elämänlaatua. Harrastaminen ylläpitää omatoimisuutta ja vähentää jopa yksinäisyyden tunnetta.

Helppokäyttöisyys

Harrastukseen osallistutaan vastaamalla kuvapuheluun. Tämä tapahtuu yhtä nappia painamalla.

Liikuntaa ja luentoja ammattilaisten ohjauksella

Kiinnostaako sinua tuolijumppa, asahi, meditaatio tai asiantuntijaluennot? Laajasta valikoimastamme löydät varmasti mieleisesi harrastuksen.

Haluamme tarjota senioreille helpon ja turvallisen tavan osallistua harrastuksiin kotona. Tästä syystä harrastuksia on ohjaamassa laaja joukko oman alansa ammattilaisia, jotka neuvovat osallistujia palvelun aikana. Ohjaajillamme on tehtävään vaadittava koulutus ja pitkä kokemus senioreille suunnattujen palveluiden tuottamisesta.