Fasciamethod senioreille, sidekudos

FasciaMethod kasvattaa suosiotaan – Mistä trendilajissa on kyse?

Faskia on lihasta ympäröivä verkkomainen kalvo, joka oikeastaan pitää meitä kasassa. Tietoisuus sen merkityksestä on kasvanut viime vuosina. Tutustu FasciaMethod -kurssiin verkkokaupassamme Trendilajiksi nousseessa FasciaMethodissa keskitytään kehon liikkuvuuden lisäämiseen sekä kireiden ja jännittyneiden lihasten avaamiseen. Harjoitteissa tavoitteena on nivelten luonnollisten liikeratojen säilyttäminen sekä koko kehon rentouttaminen ja nesteytys. Suomalaisten fysioterapeuttien kehittämässä menetelmässä paneudutaan kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon, mikä […]

Lue lisää

Helena, 78, käy laulamassa hoivakodissa asuvan miehensä kanssa: ”Mukavaa, että on yhteistä tekemistä”

Helena toimi yli 20 vuotta miehensä omaishoitajana, kunnes viime heinäkuussa hänen puolisonsa muutti hoivakotiin. Laulukurssille osallistuminen on herättänyt rakkaita muistoja ja tarjonnut yhteisiä ilon hetkiä.

Lue lisää

Hoivakoti kokeili uutta viriketoimintaa: ”Henkilökunta pystyy nyt luomaan asukkaisiin yhteyden aivan uudella tavalla”

Hoivakoti Lähteen asukkaat ja henkilökunta ovat osallistuneet kuvapuheluna välitettävään tuolijumppaan lokakuusta asti. Vaikka palvelun käyttöön suhtauduttiin aluksi varauksella, yllätti se positiivisesti sekä henkilökunnan että asukkaat.

Lue lisää

Näitä lahjoja mummosi ja vaarisi oikeasti toivovat – Nappaa vinkit joulun onnistuneimpiin lahjaostoksiin

Mietitkö, mitä ostaa joululahjaksi seniorille? Unohda tarpeettomat tavaralahjat ja anna läheisellesi lahjaksi harrastus, josta riittää hauskoja hetkiä ja onnistumisen iloa pitkäksi aikaa.

Lue lisää